Arts Musculoskeletale Geneeskunde Caroline Sibbing

Vanaf 1991 ben ik gevestigd als arts Musculoskeletale Geneeskunde in Naarden, in 1999 in Haarlem.

In 1988 studeerde ik af als basisarts aan de faculteit Geneeskunde van de Universiteit van Amsterdam. Vervolgens heb ik een aantal jaren gewerkt als arts assistent Interne Geneeskunde en Neurologie. Vanwege positieve ervaringen met orthomanuele geneeskunde startte ik in 1988 met de opleiding tot arts manuele geneeskunde van de Stichting Manuele Geneeskunde. Aansluitend werkte ik een jaar als arts manuele geneeskunde aan de Polikliniek voor Manuele Geneeskunde in Eindhoven.

Ik ben als arts ingeschreven in het BIG-register onder nummer 69021063201.  www.bigregister.nl

Ook ben ik geregistreerd als arts Musculoskeletale Geneeskunde in het Register Musculoskeletale Geneeskunde (RAMG) en lid van onze beroepsvereniging NVAMG.

Hiermee zijn alle opleidings- en nascholingseisen gewaarborgd en geldt de klachtregeling van de  beroepsvereniging. Download hier de folder van het NVAMG over Musculoskeletale Geneeskunde.


Praktijk Naarden Lambertus Hortensiuslaan 86, 1412 GZ Naarden tel 035-6935544, Email


Praktijk Haarlem (naast LifeFit) Zeedistelweg 1, 2015 KT Haarlem tel 023-5242434, Email